Hoppa till sidans innehåll

Nytt tillfälle för beställning av klubbkläder

14 APR 2020 15:58
Nu finns det nytt tillfälle att beställa klubbkläder.
  • Skapad: 14 APR 2020 15:58

Instruktionerna kommer från vår leverantör Bioracer. Om ni har några frågor om själva kläderna, beställningen eller liknande kontakta i första hand Bioracer på de kontaktuppgifter ni hittar längst ner. Ett tips om man vill få lägre frakt är att gå samman och en person beställer åt flera personer till samma adress, därefter fördela ut de beställda kläderna sinsemellan.

 

Här kommer inbjudan till KNIVSTA CK´s webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear.

SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:

22 APRIL KL. 23:59

MYBIORACER:

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:


https://www.bioracer.be/se/mybioracer/?r=zOkhXi1nUi

 

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt individuell leverans till ditt närmaste postombud. Frakt på 129 kr per order (oavsett storlek på ordern). Kläderna kommer att levereras till ditt närmaste postombud cirka 7  veckor efter att shopen har stängt. Du får ett sms när du kan hämta ut ditt paket.

 

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen.

Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

 

OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link

 

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link

 

VÅRA KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

 

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

 

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL AV PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

 

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:

0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: This is a mailto link

 

Med Vänlig Hälsning/Best regards


MATTIAS NILSSON

 

BIORACER SVERIGE AB, ELVERKSGATAN 1  73831  NORBERG

This is a mailto link - mobile +46 (0)70 365 85 20

www.bioracer.se - www.facebook.com/bioracersverige

Skribent: David Lundqvist
Epost: Adressen Gömd

Tack till våra sponsorer: 

Adriansson Advokatbyrå

 

KVANTUM_KNIVSTA_300ppi (Mobile)
Bildemo

Relita


Postadress:
Knivsta CK - Cykel
Knivsta Cykelklubb, Boängsvägen 150B
74192 Knivsta

Kontakt:
Tel: 0705380736
E-post: This is a mailto link

Se all info