Hoppa till sidans innehåll

Landvägspolicy


Knivsta Cykelklubb bildades 2004 av ett gäng cykelentusiaster i Knivsta. Gänget har till vår glädje växt med åren i takt med att intresset för motionscykling har ökat. Knivsta med omnejd erbjuder en mängd fina turer på hyggligt trygga vägar. Variationsmöjligheterna är stora och omgivningarna vackra vilket gör träningen inspirerande. Här vill vi berätta hur landsvägscyklingen, såväl träning och tävling är organiserad i Knivsta CK. Till grund för policyn ligger den allmänna föreningspolicyn som inkluderar bland annat vår verksamhetidé, värdegrund och vision.

Målgrupp

Vi vänder oss till alla cykelintresserade i Knivsta med omnejd som oavsett ambitionsnivå vill träna och tävla tillsammans.

Syfte

Vi tränar och tävlar tillsammans för att det är roligt att cykla i grupp och för att alla oavsett ambitionsnivå ska få stöd av ledare och övriga deltagare att nå sina personliga mål. När vi cyklar ska vi göra det på ett sådant sätt att medtrafikanter och andra vi möter ska uppmärksamma Knivsta CK och dess medlemmar som ett föredöme.

Gemensamma utgångspunkter

Till grund för alla våra aktiviteter ligger vår verksamhetidé, värdegrund och vision.

Träning och tävling

Med ovanstående som utgångpunkt har vi formulerat spelregler för såväl ledar som deltagare under

Uppdaterad: 04 FEB 2015 17:58 Skribent: Jens Lindquist

Tack till våra sponsorer: 

Adriansson Advokatbyrå

 

KVANTUM_KNIVSTA_300ppi (Mobile)

Recover_1080x1080.jpg


Postadress:
Knivsta CK - Cykel
Knivsta Cykelklubb, Boängsvägen 150B
74192 Knivsta

Kontakt:
Tel: 0705380736
E-post: This is a mailto link

Se all info