Hoppa till sidans innehåll

Vätternrundan 2020


Vi behöver DIG till Vätternrundan 2020!

 

Anmäl dig här nu!

 

Vätternrundan är Sveriges största motionslopp för cykel. Nästa år, 2020, kommer vi i Knivsta CK att ta oss an utmaningen att trampa ett varv runt landets nästa största sjö. Landsvägscykling i grupp är ett lagarbete, och ju fler vi blir desto större är våra möjligheter att få en trevlig resa!

 

Vårt primära tidsmål i Knivsta CK är att få en grupp som tar sig runt under 9 timmar. Det är en tid som är utmanande för många, men ändå inom räckhåll så länge man är förberedd. Det innebär en ungefärlig snitthastighet på drygt 34 km/h. Kom ihåg att med en väl sammanhållen klunga blir vi många som kan hjälpas åt och det blir det betydligt lättare att hålla farten.

 

Vi kommer att ha ledare som hjälper oss med förberedelserna under vinter och vår samt håller ihop gruppen runt Vättern. Det är viktigt att du kan komma på ett antal träningstillfällen med cykelklubben under våren så att vi blir samkörda!

 

Genom att cykla Vätternrundan med Knivsta CK får du:

- Möjlighet att träna tillsammans med andra som siktar mot samma mål och bli ett sammansvetsat gäng

- Förslag på träningsupplägg av rutinerade cyklister

- 200 kr rabatt på köp av klubbens cykeltröja

- Vattenflaska med Knivsta CK:s logga

 

Så här gör du:

Fyll i anmälningsformuläret senast den 3 oktober.
Anmälningsformuläret är till för att Knivsta CK ska kunna se antalet intresserade.
I början av oktober skickas information ut från Knivsta CK till alla som har anmält intresse att delta. Var och en får då definitivt anmäla sitt deltagande till Vätternrundan och betala anmälningsavgiften á 1800 kr.

 

Om du tycker att tidsmålet på 9 timmar verkar helt utom räckhåll för dig men ändå gärna vill cykla Vätternrundan i Knivsta CK:s färger kommer det eventuellt att finnas en grupp som kör betydligt lugnare tempo med många stopp på vägen. Det är i nuläget oklart med mer detaljer kring detta och organisationen kommer inte skötas genom cykelklubben. Ange i anmälningsformuläret om du är intresserad av ett sådant alternativ.

Uppdaterad: 04 SEP 2019 17:14 Skribent: David Lundqvist
E-post: Adressen Gömd

Tack till våra sponsorer: 

Adriansson Advokatbyrå

 

KVANTUM_KNIVSTA_300ppi (Mobile)

Recover_1080x1080.jpg


Postadress:
Knivsta CK - Cykel
Knivsta Cykelklubb, Boängsvägen 150B
74192 Knivsta

Kontakt:
Tel: 0705380736
E-post: This is a mailto link

Se all info